Coronabewijs / vaccinatiebewijs

Coronabewijs / vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247 247 247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

U kunt telefonisch contact opnemen met onze praktijk voor een bewijs van volledige vaccinatie, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Neem op tijd contact met ons op voor uw coronabewijs. Het kan tot een week duren voordat wij uw vaccinatiebewijs aangemaakt hebben. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat per e-mail toe of kunt u het ophalen in onze praktijk. Spreek met de assistente af hoe u uw vaccinatiebewijs ontvangt.

Bent u gevaccineerd door de GGD of bent u positief getest door de GGD en kunt u geen coronabewijs aanmaken? Neem dan contact op met de GGD.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

 

 Translate »
Call Now Button